30 aprilie 2024

Un turist plecat să caute ciuperci s-a rătăcit în Munții Bucegi!

www.mariusbuga.ro_images_jandmo1Turist rătăcit în Masivul Bucegi, găsit de jandarmii montani.

Astăzi, 24 august a.c., în jurul orelor 11.00, în urma unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. ,,112”, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera a plecat în căutarea unui turist rătăcit în zona ,,Cocora” din Masivul Montan Bucegi.

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, este din municipiul Slobozia, județul Ialomița și era campat în zona ,,Lunca Padinei” din masivul Bucegi. În dimineața zilei de duminică 24 august, turistul a plecat în pădure, în căutare de ciuperci. La un moment dat, acesta s-a abătut de la traseul montan și s-a rătăcit. Intrat în panică, bărbatul a apelat S.N.U.A.U. ,,112” și a solicitat sprijinul jandarmilor montani

În urma acțiunii de căutare întreprinse de jandarmii montani, bărbatul a fost găsit în zona ,,Cocora de Jos” din Masivul Bucegi.

Turistul a fost preluat de jandarmii montani și condus în siguranță în zona ,,Lunca Padinei”, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

 

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 sau numărul unic de urgenţă  112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial