26 aprilie 2024
Gura Ocniţei: Gospodina penală!

Gura Ocniţei: Gospodina penală!

FEMEIE DE 54 DE ANI, CERCETATĂ DE POLIŢIŞTI PENTRU FURT CALIFICAT

Poliţiştii au depistat în flagrant o femeie în vârstă de 54 de ani, din localitatea Gura Ocniţei, în timp ce încerca să sustragă grinzi metalice provenite din dezmembrarea unei clădiri

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni şi Postului de Poliţie Gura Ocniţei au depistat în flagrant o persoană, în timp ce sustrăgea grinzi metalice, provenite din dezmembrarea unei clădiri dezafectate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că numita G.G., de 54 de ani, din localitate,a pătruns în incinta respectivei clădiri de unde a sustras 8 grinzi metalice de aproximativ 1,80 m lungime.

Pe numele acesteia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, întreaga cantitate de material feros fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui bărbat depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul M.G., de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul pe Şoseaua Găeşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autovehiculul era neînmatriculat, având caroseria modifcată în vederea folosirii acestuia pentru tăierea de material lemnos.

Totodată, poliţiştii au stabilit că şoferul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat ( art. 85 şi art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

POLIŢIA DÂMBOVIŢEANĂ CONTINUĂ ACŢIUNILE PENTRU COMBATEREA SUSTRAGERILOR DE MATERIAL LEMNOS

Poliţiştii acţionează în vederea prevenirii şi combaterii delictelor silvice şi organizează acţiuni comune de verificare în trafic a transportatorilor de material lemnos

În urma unei acţiuni pe linia combaterii furturilor de material lemnos pe raza localităţii Voineşti, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, în colaborare cu inspectori din cadrul Ocolului Silvic Sturzeni au depistat o persoană în vârstă de 27 de ani, din comuna Albeştii de Argeş, în timp ce transporta într-o autoutilitară material lemnos, diferite esenţe, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto, în conformitate cu prevederile art. 19, lit. b) din Legea nr. 171/2010, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în cadrul unei acţiuni similare, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni l-au depistat pe numitul T.F., de 38 de ani, din localitatea Moroieni, în timp ce transporta într-un atelaj hipo material lemnos, fără documente legale de provenineţă şi transport.

Acesta a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile art. 19, lit. b) din Legea nr. 171/2010, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial