Găești – Elevul cuțitar a ajuns după gratii! 30 de zile, arest preventiv | TargovisteNEWS

Găești – Elevul cuțitar a ajuns după gratii! 30 de zile, arest preventiv

eleviTânărul bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul de 16 ani a fost prezentat instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive, faţă de acesta fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieşit că, la data de 11 aprilie a.c.,  în timp ce se afla în incinta unei unități de învățământ din Găești, pe fondul unui conflict spontan, bănuitul ar fi agresat fizic un tânăr de 16 ani.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

 

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]