26 aprilie 2024
Fotbalist bătut de suporteri! Trei suspecţi, cercetaţi de poliţişti

Fotbalist bătut de suporteri! Trei suspecţi, cercetaţi de poliţişti

fotbalist-batutSportImpact.ro solicită suspendarea activității fotbalistice la nivel județean și demisia de urgență a președintelui AJF Dâmbovița, Tudor Emil! Miercuri după-amiază, la un meci de cupă jucat la Răcari, căpitanul echipei din Bucșani a fost desfigurat în bătaie. La finalul partidei, mai mulți jucători ai echipei gazdă l-au alergat pe Marius Zidăroiu și l-au lovit cu bestialitate, cu picioarele, în zona capului, a feței și a coastelor, punându-i viața în pericol. „Sărea sângele din capul lui, l-au lovit cu crampoanele peste față, putea să moară acolo”, au rămas șocați martorii scenelor de groază de la Răcari. Zidăroiu a fost transportat de urgență la Spitatul Județean din Târgoviște, iar starea lui este una gravă. Din păcate, în ciuda numeroaselor noastre semnale, nici AJF Dâmbovița și nici instituțiile statului nu au reacționat la incidentele care au pus stăpânire pe stadioanele județului, motiv pentru care se impune o rezolvare radicală. Activitatea fotbalistică trebuie suspendată pentru o anumită perioadă, chiar de un an, timp în care să se organizeze alegeri noi și să vină oameni capabili la conducerea AJF. Alții decât cei din prezent sau din trecut. Vom reveni!

Sursa foto dambovitapenet

Sursa video Facebook Unirea Bucșani

Poliția dâmbovițeană vă informează:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați despre producerea unui scandal și lovirea unei persoane.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în timpul unui meci de fotbal, între jucătorii celor două echipe a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat a fost agresat de trei tineri.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pe numele celor trei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, organizatorul meciului de fotbal a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 4/2008, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial