Dâmbovița – Peste 400 de amenzi în nici 24 de ore | TargovisteNEWS

Dâmbovița – Peste 400 de amenzi în nici 24 de ore

Intervenții și acțiuni ale polițiștilor din Dâmbovița, în ultimele 24 de ore

hottPolițiștii din Dâmbovița au intervenit la 27 de evenimente, dintre care 17 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 16 infracțiuni. Dintre acestea, 8 au fost contra persoanei și 4 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 401 sancțiuni contravenționale și au confiscat bunuri în cuantum de 1.855 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 25 de permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Valea Voinești au acționat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.

Astfel, un bărbat a fost depistat, pe raza localității Malu cu Flori, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1 mᶟ material lemnos, fără a respecta prevederile legale.

 

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]