27 aprilie 2024

Ce au decis judecătorii târgovișteni cu soarta evazioniștilor de pe Valea Dâmboviței!

www.mariusbuga.ro_images_tribunalInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Ieri, 25 mai, cele două persoane bănuite de producerea şi comercializare de băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal au fost prezentate instanţei de judecată, împotriva acestora fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În urma percheziţiilor efectuate în ziua de 24 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au descoperit la domiciliile bănuiţilor 3 instalaţii artizanale destinate fabricării alcoolului, 11.681 de litri de băuturi spirtoase produse în afara antrepozitului fiscal autorizat şi 14.000 de lei.

De asemenea, față de bărbatul de 46 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauțiune pentru o perioadă de 60 de zile.

Din cercetări, a reieșit că în perioada 01 ianuarie 2012 – 27 martie 2013, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni comerciale fictive constând în achiziţii de mărfuri, sustrăgându-se de la plata unor obligaţii fiscale a căror valoare se ridică de la 184.430 de lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial