9 mai 2024

Magazinele şi pieţele din Târgovişte, luate cu asalt de poliţişti!

campiPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa continuă acţiunile preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox.

 186 de poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice, ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale au acţionat pentru menținerea siguranței publice, protejarea cetățenilor împotriva activităților economice ilicite și combaterea evaziunii fiscale.

În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au aplicat 177 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.650 de lei şi au confiscat bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată, în cuantum de peste 1.500 de lei.

Din numărul total al amenzilor, 27 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 144 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, ca măsură complementară poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 12 certificate de înmatriculare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial