25 aprilie 2024
Dâmboviţeni în pericol, victime ale accidentelor rutiere!

Dâmboviţeni în pericol, victime ale accidentelor rutiere!

În comuna Răzvad, numitul D.C., de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D. J 720, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de M.S., de 48 de ani, din comuna Ocniţa, care se deplasa pe acceaşi direcţie şi care se angajase în depăşirea regulamentară a primului autoturism.

Din accident a rezultat rănirea numitului M.S şi a numitei P.M., de 38 de ani, pasageră a autoturismului condus de M.S, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi.

Totodată, pe D.J 711, numitul F.A., de 65 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat cu roata o grapă remorcată de un tractor staţionat pe marginea părţii carosabile, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Conducătorul auto a fost rănit uşor, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În dimineaţa zilei de 06 septembrie 2012, pe D.J 712, numitul S.I., de 21 de ani, din localitatea Şotânga, fără a poseda permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul afişat a fost de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosare penale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial