2 mai 2024

“Avem supărările noastre că nu am reuşit să realizăm în Dâmboviţa suficiente obiective pe care ni le-am asumat”

www.mariusbuga.ro_images_leob„Cred în continuare că pentru rezolvarea problemelor judeţului trebuie să existe o colaborare între parlamentari, între preşedintele CJD şi cred că de fapt acesta este drumul corect, de colaborare, de transparenţă, de informare şi de susţinere a problemelor pe care judeţul le are şi, bineînţeles, a problemelor pe care dâmboviţenii doresc să le rezolvăm.

Este clar că se poate face mai mult, probabil nu întotdeauna am reuşit să realizăm ceea ce ne-am propus, există probabil o dezamăgire şi a noastră, şi a mea ca şi parlamentar, că nu am reuşit întotdeauna să fac ceea ce mi-am propus, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la un demers care de altfel mi se pare firesc şi corect.

Asta cu bifatul realizărilor este problema Executivului, a Guvernului, a autorităţilor locale, noi putem să prezentăm problemele, să le cunoaştem, să încercăm să rezolvăm problemele legislative, asta este ceea ce putem noi să facem. Putem să prezentăm problemele Executivului, să vorbim în numele cetăţenilor pentru problemele pe care le au.

Eu consider că aceste întâlniri sunt normale, iar comunicarea este o chestiune foarte bună între autorităţile locale şi parlamentare, mai ales că sunt obiective ale judeţului Dâmboviţa.

Ar trebuie să se organizeze întâlnirile într-un cadru mai larg, fiindcă sunt probleme importante ale judeţului.

Şi noi avem supărările noastre legate de faptul că nu am reuşit să realizăm în judeţul Dâmboviţa suficiente obiective pe care noi ni le-am asumat atunci când am candidat şi când am ajuns la guvernare”, spune Leonardo Badea, senator PSD de Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial