Atac sângeros între doi șoferi, în trafic | TargovisteNEWS

Atac sângeros între doi șoferi, în trafic

detgUn bărbat, de 37 de ani, a ajuns în stare gravă, aseară, la spitalul județean din Ploiești după ce a fost înjunghiat pe stradă.

Victima se afla la volanul mașinii sale, iar la un moment dat s-a șicanat în trafic cu un alt automobilist.

Cel din urmă, de 33 de ani, a scos un cuțit și l-a rănit pe cel de 37 de ani, apoi a fugit și și-a abandonat autoturismul pe o stradă din apropiere.

‘Pe strada Grindului din municipiul Ploiești, a avut loc un conflict spontan în trafic, între doi conducători auto, în urma căruia, unul dintre aceștia a fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona hemitoracelui stâng. Victima, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La scurt timp, a fost identificat agresorul, un ploieștean în vârstă de 33 de ani, care la acest moment se află în custodia poliției. Totodată, autoturismul a fost găsit abandonat pe o stradă din apropiere. Cercetările sunt în desfășurare, urmând ca încadrarea juridică a faptei să fie făcută după stabilirea diagnosticului”, precizează IPJ Prahova.

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]