22 februarie 2024

S-au trezit cu porţile blocate, după ce muncitorii care le renovează stradă au montat bordurile mult peste nivelul curţilor. “Din răutate, din invidie!”

bordu9O lucrare de modernizare a străzilor a provocat scandal într-o comună din Dâmboviţa. Mai mulţi săteni s-au trezit cu porţile blocate, după ce muncitorii care le renovează stradă au montat bordurile mult peste nivelul curţilor.

bordu8Însă oamenii au decis să le dărâme, pentru a putea intra cu maşinile. Primarul localităţii spune că lucrarea e făcută corect şi că la mijloc ar fi doar cârcotelile unor săteni, nemulţumiţi de lucrurile bune care se fac în comună.

bordu7Pe câteva străzi din comuna Bilciureşti, din judeţul Dâmboviţa, se munceşte de zor. bordu1Constructorii au început să modernizeze drumurile. Toate bune şi frumoase, până au ajuns cu bordurile în dreptul porţilor. Proprietarii au realizat că nu mai pot să intre sau să iasă din curţi.

bordu5Cornelia Moldoveanu, localnică: „N-am putut să băgăm maşinile în curte! Nu ne-au întrebat. Noi aveam treabă în grădină. Ne-au zis să scoatem maşina la poartă dacă avem nevoie să plecăm, ca ei se apucă de treabă. Şi când am vrut să o băgăm n-am mai putut. Nici vecinul. Nu e normal.”

Muncitorii spun că ordinul primit se execută, aşa că au continuat lucrarea conform proiectului. Între timp, sătenii care s-au trezit cu porţile blocate de borduri le-au dat la o parte, ca să poată intra cu maşinile în curţi.

bordu6Angajat: „Nouă aşa ni s-a spus să facem, aşa facem!”
Reporter: „Ce v-a spus? Aşa e proiectul!”
Reporter: „Realizaţi că nu e în regulă?”
Angajat: „Cum îmi spune, aşa fac, nu e după mine!”
Reporter: „Nu le-aţi transmis că le blocaţi porţile de acces?”
Angajat; „Nu mă bag eu!”„

bordu2Unii dintre săteni fac haz de necaz.

Localnică: „Intrăm.”
Reporter: „Cum?”
Localnică: „Păşim, sărim!”

Șofer: „Care e problema, cei mai mulţi le-au dat la o parte?
Localnic: „N-au pus nisip!”.

Primarul comunei are şi o explicaţie pentru scandal iscat.

borduAdina Stoican, primarul comunei Bilciureşti: „Când se face nu este bine, nu ştim cum să o mai dăm cu oamenii, dacă faci, de ce faci, dacă nu faci, de ce nu faci?!”
Reporter: „De ce le-au dat la o parte, doamna primar?”
bordu3Primar: „Din răutate, din invidie, au sabotat lucrarea! Sunt oameni care nu le place să aibă frumos la poartă!”

Lucrarea este finanţată de Guvern şi are termen de execuţie un an. Cei de la primărie dau asigurări că la finalizarea ei totul va arăta cum trebuie, iar sătenii vor fi mulţumiţi.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial