Accident la Crevedia. Două mașini s-au bușit, trei oameni au fost răniți | TargovisteNEWS

Accident la Crevedia. Două mașini s-au bușit, trei oameni au fost răniți

Webp.net-resizeimage-188Trei persoane au fost rănite, la Dârza, în comuna Crevedia, după o coliziune violentă între două autovehicule.

O mașină s-a încadrat să vireze spre stânga, iar din sens opus a venit o autoutilitară care nu a reușit să frâneze la timp, și a lovit autoturismul în plin.

Webp.net-resizeimage-189În urma impactului, utilitara s-a răsturnat în șanț, iar maşina ajuns pe câmpul din apropiere. Ambii șoferi, dar și un pasager, au fost răniți.

Martorii au apelat numărul de urgență 112, iar la locul accidentului au ajuns echipaje de la ambulanță, pompieri și poliție.

Cei răniți au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat să fie duși la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, și continuă cercetările pentru a stabili exact cine este responsabil de producerea accidentului.

 

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]