3 decembrie 2021

ȘOFER INCONȘTIENT! Cum a pus în primejdie 18 pasageri! VIDEO

tren2Un șofer, de 48 de ani, din Bezdead, este cercetat de polițiști după ce a trecut cu microbuzul sără să oprească la trecerea la nivel cu calea ferată!

Individul nu s-a gândit nicio clipă că le pune viața în primejdie celor 18 pasageri care se aflau în microbuz.

“Ieri, 05 septembrie, poliţiştii de la rutieră, în colaborare cu polițiștii de la transporturi, au acționat în zona trecerilor la nivel cu calea ferată pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 165 de sancțiuni contravenționale și a fost constatată o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Din totalul amenzilor,  44 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere privind  trecerea la nivel cu calea ferată și restul pentru alte abateri.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 8 pentru încălcarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

Un bărbat de 48 de ani, din Bezdead, în timp ce conducea un autovehicul destinat transportului public de persoane, pe o stradă din municipiul Târgoviște nu a respectat obligațiile instituite la trecerea la nivel cu calea ferată.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”

sursa – IPJ Dâmbovița

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial