26 aprilie 2024

38 de audiaţi, la sediul Poliţiei Dâmboviţa, după razia de azi-dimineaţă!

www.mariusbuga.ro_images_mascati3Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmbovita au efectuat 22 de percheziţii domiciliare şi 4 percheziţii la sediile a două societăţi comerciale, pe raza judeţului, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt de cabluri şi componente ale unei reţele de telefonie.

În sarcina celor în cauză, s-a reţinut faptul că în perioada 2013 – 2014, ar fi sustras cabluri şi componente ale unei reţele de telefonie pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Prahova.

În urma percheziţiilor, la domiciliile persoanelor, poliţiştii au descoperit atât unelte folosite la comiterea faptelor, cât şi bunuri provenite din săvârşirea infracţiunilor.

De asemenea, la domiciliul unui bărbat a fost identificată o armă de foc, construită artizanal, fără a prezenta serie sau număr de identificare,     întocmindu-se un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „deţinere, port, confecţionare, precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale, a muniţiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcţionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept”.

38 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, în vederea continuării cercetărilor şi probarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea activităţilor, să se propună măsuri legale prin Parchet.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.. La activităţi au participat şi jandarmi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial