25 aprilie 2024
VIDEO – Polițiștii prahoveni, percheziții, astăzi, în două comune din Dâmbovița

VIDEO – Polițiștii prahoveni, percheziții, astăzi, în două comune din Dâmbovița

Percheziții, în această dimineață, în mai multe gospodării din comunele Bilciurești și Crevedia.

Polițiștii prahoveni au descins la domiciliile mai multor tineri bănuiți că, în luna martie, ar fi furat un tractor și o remorcă, din comuna prahoveană Tinosu.

”În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pun în executare 11 mandate de percheziții în comunele Bilciurești și Crevedia din județul Dâmbovița și în municipiul Ploiești, dar și în comuna Blejoi, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie.

Activitățile sunt desfășurate în cazul a două cauze penale diferite.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cocorăștii Colț efectuează 6 percheziții domiciliare la locuințele a 6 tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 25 de ani.

În fapt, persoanele bănuite în noaptea de 19 spre 20 martie a.c. ar fi sustras din comuna Tinosu un tractor agricol și o remorcă, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 30.000 de lei.

Totodată, și polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului efectuează 5 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

În cadrul acestei cauze penale, s-a reținut faptul că la data de 1 mai a.c., un tânăr ar fi fost deposedat prin acte de violență de către bunurile personale. 8 persoane vor fi conduse la sediul unității pentru audieri.

Activitatea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploiești”, precizează IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial