3 mai 2024
VIDEO SFÂŞIETOR! O bătrână doarme în cimitir după ce un vecin i-a luat casa şi pământul

VIDEO SFÂŞIETOR! O bătrână doarme în cimitir după ce un vecin i-a luat casa şi pământul

batrcPoveste impresionanta in localitatea Corbii Mari, din judetul Dambovita. La 70 de ani, o femeie a ajuns sa doarma in cimitir, dupa ce a pierdut in instanta casa in care a locuit o viata intreaga.

Totul a pornit de la un teren pe care l-a stapanit fara drept, iar proprietarul a dat-o in judecata si i-a cerut 30.000 de lei despagubire. Batrana si neajutorata, femeia n-a mers sa se apere la proces si a fost executata silit. Asa a pierdut casa, evaluata la 10.000 de lei, si a ramas si datoare.

batrc3Vaduva de 13 ani, batrana povesteste ca tot necazul i se trage de la un teren pe care ani in sir a cultivat trifoi si porumb. Dar pamantul era al unui vecin care a dat-o in judecata si a pretins sa fie despagubit cu 30.000 de lei. Cum femeia n-a avut bani, a trebuit sa plateasca cu propria casa, evaluata la 10.000 de lei.

batrc1Ecaterina Pantea“Stau aici, ca n-am ce sa fac. Unde sa ma duc? Fratii si surorile sunt departe… Nu mai am lacrimi sa mai plang…”

Biata femeie refuza sa isi paraseasca gospodaria, asa ca si-a improvizat langa gard un culcus din cartoane unde isi petrece orele. Noaptea se duce in cimitir, unde ramane pana a doua zi.

“Mi-e mila de ea, mi se rupe sufletul”, spune o vecina.

batrc2Vecinii o compatimesc pe batrana, dar niciunul nu i-a oferit un adapost. Stiu ca sufera deTBC si le e teama sa nu se imbolnaveasca si ei. Asistentii sociali din localitate au aflat si ei de drama femeii dar, deocamdata, nu au luat nicio masura.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial