27 aprilie 2024

VIDEO: Durere fără margini, la Tărtăşeşti! Un bebeluş a murit, iar mama lui a fost găsită în agonie

ctart1Durere fara margini la Tartasesti. Un bebelus de numai un an a murit, iar mama lui a fost si ea la un pas de moarte dupa ce amandoi s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Dormeau in aceeasi incapere incalzita de o soba, se pare defecta.

Tragedia a fost provocata de soba cu lemne care, cel mai probabil nu fusese verificata si curatata asa cum ar fi normal inaintea sezonului rece.

Gazul ucigas s-a acumulat in incaperea in care dormeau mama, in varsta de 22 de ani, si baietelul care abia implinise un an.

ctart2Dimineata, cand bunica i-a descoperit, bebelusul era deja mort. Mama lui, in coma, a fost salvata, dar este in continuate la terapie intensiva.

ctartSotul tinerei abia plecase la munca in Grecia cand a aflat cumplita veste.

Casatoriti de doi ani, cei doi soti erau fericiti ca li se nascuse baietelul mult dorit iar barbatul isi gasise de lucru in Grecia. A pornit la drum cu incredere, convins ca , in scurt timp va putea sa le faca celor dragi o viata frumoasa. Dar, dupa nici o zi, a aflat de necazul de acasa.

Mama barbatului a chemat repede ambulanta. Reactia ei prompta a fost norocul nurorii care inca traia.

ctart4Vasilica Gheorghe, bunica bebelusului: “Cand am intrat si am deschis usa erau cazuti jos amandoi, copilul mort, ea inca era in viata.”

Ai casei povestesc ca a fost prima seara in care tanara a facut focul in camera in care dormea cu bebelusul ei. N-a bagat de seama ca soba pe lemne nu “tragea”.

In stare critica, tanara a fost adusa la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. In acest moment se afla internata in sectia de terapie intesiva. Din fericire, spun medicii, au reusit sa o stabilizeze.

ctart5Elena Firoiu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste: “O pacienta de 22 de ani, foarte agitata psihomotor, necooperanta, in context emotional negativ dupa decesul copilului, in urma unei intoxicatii cu monoxid de carbon.”

ctart3Dupa ce va fi externata, tanara va avea nevoie de o lunga perioada de consiliere psihologica, pentru a trece peste trauma pricinuita de pierderea unicului ei copil.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial