20 aprilie 2024
VIDEO! Jaf ca-n filme în parcarea fabricii de frigidere de la Găeşti!

VIDEO! Jaf ca-n filme în parcarea fabricii de frigidere de la Găeşti!

arcti1Un furt cu totul neobisnuit s-a petrecut in Dambovita, intr-o parcare de langa fabrica de frigidere din Gaesti. Hotii au furat intr-o noapte o remorca incarcata cu 60 de frigidere, gata de livrare.

Initial, nimeni n-a stiut cine sunt faptasii, dar politistii au reusit totusi sa ia urma aparaturii: hotii vandusera repede frigiderele in cateva localitati din Dambovita si Arges. Din aproape in aproape, anchetatorii au ajuns si la suspectii pe care joi i-au incatusat.

arcti2Cele 60 de frigidere, in valoare de 14.000 de euro, ar fi trebuit sa ajunga la Tulcea. Soferul a pregatit remorca de cu seara dar a lasat-o in parcare pana a doua zi cand urma sa plece in cursa.

arctiNicolae Ion, soferul TIR-ului pradat: “Am venit dimineata sa agat remorca si n-am mai gasit-o in parcare. N-am mai avut ce sa agat. O luase de aici. Am venit la paza aici, s-au uitat pe camere baietii, au vazut cand au trecut pe la 12 noaptea.”

Camerele de supraveghere din zona au surprins in trafic remorca pe care hotii o atasasera altui cap-tractor. Dar le-a fost imposibil anchetatorilor sa identifice masina sau pe cei care se aflau in ea. Asa ca nu le-a ramas decat urmareasca ofertele de electrocasnice la preturi mici. Incet-incet, au descoperit ca hotii vandusera toate cele 60 de frigidere in satele invecinate. Pana la suspecti nu a mai fost decat un pas. Sunt 7 barbati care au fost dusi la audieri alaturi de mai multi martori.

arcti3Parcarea de unde s-a furat remorca incarcata cu marfa are acum paza si camere de supraveghere.

Politistii au deschis in acest caz un dosar penal pentru furt calificat. Sapte barbati au fost adusi la audieri, in aceasta dimineata, dupa perchezitiile care au avut loc. Daca vor fi gasiti vinovati, faptasii risca pana la 5 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial