1 mai 2024
VIDEO! Poliţiştii din Târgovişte au dat o nouă lovitură! Şarlatanii care păcăleau prin “Metoda Accidentul”, băgaţi la răcoare!

VIDEO! Poliţiştii din Târgovişte au dat o nouă lovitură! Şarlatanii care păcăleau prin “Metoda Accidentul”, băgaţi la răcoare!

pacalitaMetoda “accidentul” inca face victime. Alte sase persoane, de aceasta data din Dambovita, au cazut in plasa sarlatanilor. Ele au fost pacalite ca rudele lor au fost implicate in grave accidente rutiere si au urgenta nevoie de bani pentru operatii.

Reteaua care punea la cale aceste inselaciuni era formata din trei indivizi, aflati dupa gratii. Ei erau ajutati si de o femeie, care pana marti a fost in libertate. Ea a fost prinsa in flagrant si risca 3 ani de inchisoare.

Femeia, in varsta de 26 de ani, a fost retinuta pentru inselaciune. Ultima ei victima este o batrana in varsta de 77 ani, care locuieste singura intr-o casa din comuna Buciumeni, judetul Dambovita. Un individ a sunat-o si i-a spus ca fiica ei a fost grav ranita in urma unui accident. Ba mai mult, i-a dat la telefon o femeie care a pretins ca este fata ei.

Roza Marin, pagubita: “Era o voce slaba, pierita de durere, se vaita, “mamico”. Cred ca era escroaca asta care a venit sa imi ia banii.

Femeia povesteste ca a avut de gand sa isi sune fiica pentru a afla daca este in primejdie, numai ca indivizii au tinut-o zeci de minute la telefon, timp in care suspecta a aparut la poarta si i-a cerut toti banii pe care ii avea in locuinta.

Anchetatorii din Targoviste erau pe urmele gruparii, iar cand femeia a vrut sa ia banii, oamenii legii au prins-o in flagrant.

Inspector Alexandra Niculae. purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita: “Din cercetari a reiesit ca tanara, impreuna cu alte trei persoane incarcerate in penitenciar, ar fi inselat mai multe persoane din judetul Dambovita folosind aceeasi metoda.

Politistii au reusit sa recupereze si prejudiciul cauzat batranei – apoape 25 de mii de lei.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial