27 iulie 2024
IMAGINI ULUITOARE la Găeşti! Ce au păţit aceste maşini în parcare!

IMAGINI ULUITOARE la Găeşti! Ce au păţit aceste maşini în parcare!

mas1S-a îndoit asfaltul pe câţiva metri în parcarea de la Liceul „Iordache Golescu” din Găeşti şi a fost la un pas să „înghită” câteva autoturisme! Totul s-a întâmplat după ce s-a creat o adevărată viitură subterană din cauza precipitaţiilor abundente din ultimele zile. Canalizarea oraşului, încă neterminată, este cea care a cedat, iar apa a refulat pur şi simplu în una din cele mai joase zone ale Găeştiului.

Potrivit unor surse bine informate, situaţia este cauzată de faptul că staţia de pompare din proiectul canalizării, realizat cu fonduri europene, nu a fost pusă încă în funcţiune, iar cantitatea mare de apă, venită atât dinspre ARCTIC, cât şi dinspre Spital, nu a putut fi preluată. Au fost suficiente câteva zile de toamnă ploiasă, pentru ca asfaltul de pe aproximativ 20 metri pătraţi să cedeze ca şi cum ar fi fost din plastilină. Probabil că onor specialiştii Companiei de Apă Dâmboviţa, cei care gestionează proiectul canalizării, nu s-au omorât cu studiile geologice, săpăturile fiind realizate la aproximativ 5 metri adâncime pe un teren foarte nisipos.

masLa faţa locului au venit de urgenţă primarul Grigore Gheorghe şi viceprimarul Ion Untărescu. Autoturismele au fost evacuate în siguranţă şi fără nici cea mai mică avarie, urmând ca mâine să fie demarate lucrările de reparaţii în zonă.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial