27 aprilie 2024
IMAGINI EMOŢIONANTE la Sala Sporturilor din Târgovişte. Baschetbalistele de la CSM au adus un omagiu handbaliştilor care au pierit în accidentul din Buzău

IMAGINI EMOŢIONANTE la Sala Sporturilor din Târgovişte. Baschetbalistele de la CSM au adus un omagiu handbaliştilor care au pierit în accidentul din Buzău

basche3La Targoviste, lumea ii plange pe cei trei handbalisti striviti de tir. Baschetbalistele din oras sunt socate.

“Sunt fratii nostri”, spun baschetbalistele din Targoviste despre handbalistii care au murit in accident.

“Ne-au sunat din microbuz, inaintea accidentului”, povesteste o jucatoare.

basche1“Stateam si ne uitam pe geam cu totii si asteptam toti sa vina, sa se intoarca. Eram ca fratii, Doamne, ce tragedie”, spune Luminita Lipeasca.

Supravietuitorii sunt marcati de tragedie.

basche2“Erau langa mine, ii auzeam cum se duceau, usor, usor… si daca incercam sa facem ceva, mai rau ii chinuiam”, spune Adrian, jucator la HCM Targoviste.

basche“O tragedie incredibilă pentru sportul târgoviştean. Am pierdut trei sportivi, trei colegi, trei oameni tineri la începutul vieţii. Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, autorităţile publice locale, au ţinut astăzi să fie încă o dată uniţi în faţa unor asfetl de situaţii dramatice. Am venit cu o floare, o lumânare, un gând de pios omagiu pentru cei trei băieţi care ne-au părăsit atât de devreme. Suntem alături de familiile lor, dar şi de cei care au supravieţuit, de domnul profesor Aurel Iancu, îi dorim multă sănătate, îi suntem alături cu toţii”, ne-a declarat Gabriel Boriga, preşedintele onorific al CSM Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial