30 aprilie 2024

VIDEO! O femeie susţine că a fost bătută cu pumnii şi picioarele de un bărbat din cauza câinilor săi!

bat1O femeie de 29 de ani, din Corbii Mari, a depus plangere la politie impotriva unui satean care ar fi batut-o in plina strada.

Tanara recunoaste ca a jignit familia barbatului pentru ca lasase liberi niste caini care ii pareau periculosi. Sustine insa ca riposta a fost exagerata: individul ar fi lovit-o cu pumnii si picioarele. Barbatul insa neaga acuzatiile.

bat3Femeia lucreaza in Bucuresti si face zilnic naveta. De la autobuz, are de parcurs 3 kilometri pe jos si trece prin fata casei barbatului cu care s-a certat si a fratelui lui.

Victima sustine ca dulaii acestuia din urma au latrat-o si atunci ea a vorbit urat despre stapanii animalelor.

batAlina Georgiana Dascalu-reclamanta: La strigatele mele disperate de ajutor, dansul a coborat si m-a injurat si m-a batut. Cu picioarele, cu sutul, in cap, mai imi dadea un picior, doua nu imi simt aici maxilarul, ochiul ma doare, tampla ma toare”

Barbatul acuzat sustine insa ca nu s-a atins cu un deget de reclamanta, ba mai mult declara ca femeia a fost agresiva.

bat2Reporter: Ati agresat-o pe doamna?”
Virgil Matusa, barbatul reclamatati: “Nu, doar verbal. Mi-a adus foarte multe injurii la adresa decedatilor, la adresa copiilor si la adresa mea, bineinteles”.

De la geam, sotia celui reclamat a vazut totul.

Elena Matusa-sotia celui reclamat: “Fata injura pe cumnatul ca nu au porti la casa, ca si-au facut casa, nu au porti la si o musca cainii. A zis sa inceteze sa nu mai injure. Si ea a inceput-cine te crezi. S-au certat pe strada.”

Desi initial a refuzat sa mearga la spital, victima a cerut ajutorul doctorilor a doua zi pentru ca, spune ea, se simtea tot mai rau. Are de gand sa obtina un cerificat medico-legal, pentru a-l da in judecata pe presupusul agresor.

Femeia a mers la politie si a depus plangere impotriva barbatului. Politistii au deschis in acest caz un dosar penal pentru loviri si alte violente.

Cel reclamat sustine ca nu va sta cu mainile in san: are de gand sa o acuze pe tanara ca l-a amenintat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial