9 mai 2024

ORORI DE NEIMAGINAT! Chinul la care a fost supusă o fată de 13 ani! Abuzată şi filmată cu telefonul mobil

vvaleni3Caz cutremurator in Dambovita. O fata de 13 ani a fost violata de doi indivizi care au si filmat ororile cu telefonul mobil. Cei doi, un barbat de 17 ani si 43 de ani, au amenintat-o apoi ca daca va spune cuiva ce a patit, vor posta imaginile online.

Fata provine dintr-o familie sarmana si mai are doi frati: o sora de 14 ani si un frate de 10 ani. Locuiesc impreuna cu mama si bunica lor.

Tatal copiilor, un cetatean turc, i-a parasit. Intr-una din serile trecute, cand mama fetei coborase pana la magazinul din sat, cei doi indivizi au intrat in casa si au plecat cu adolescenta.

Suspectii sustin ca n-au fortat-o pe adolescenta, ba chiar i-au oferit si bani pentru a merge cu ei.

vvaleni4Tanarul de 17 ani si barbatul de 43 de ani si-au recunoscut vina in fata politistilor. Ei au fost adusi la audieri la postul de politie, iar acum cazul a intrat in atentia procurorilor. Daca vor fi gasiti vinovati risca sa ajunga dupa gratii.

vvaleni1Cumplit este, cred autoritatile, ca fata ar fi fost chinuita de mult timp, chiar in sanul familiei. Zilele trecute a mers la primarie, unde a cerut sa fie dusa la un centru de plasament pentru ca nu mai suporta calvarul de acasa.

Asistentii sociali spun ca nu au putut interveni imediat dupa acest apel disperat, dar ca au anuntat Protectia Copilului. La randul lor, reprezentantii de aici sustin ca au pornit ancheta si asteapta o ordonanta din partea unui judecator, pentru a lua fata de urgenta din familie. Demersurile dureaza cel putin cateva zile.

vvaleniAcum, copila este tot acasa, dar daca se va constata ca fata si fratii ei sunt neglijati si chinuiti de mama lor, femeia risca sa fie decazuta din drepturile parintesti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial