3 mai 2024
EXCLUSIV! Un tânăr de 23 de ani a dat buzna în miezul nopţii peste vecina de 85 de ani! “Voiam să-i fur butelia, dar am ajuns cu ea-n pat!”

EXCLUSIV! Un tânăr de 23 de ani a dat buzna în miezul nopţii peste vecina de 85 de ani! “Voiam să-i fur butelia, dar am ajuns cu ea-n pat!”

A fost o noapte de cosmar pentru o biata femeie de 85 de ani, din Hulubesti!

Un vecin, de 23 de ani, a dat buzna in casa ei la miezul noptii, a amenintat-o cu un cutit ca o va omori daca va scoate vreun tipat si a vrut sa profite de ea. Era atat de beat insa incat n-a reusit sa-si duca planul diabolic la bun sfarsit. Femeia a reusit sa scape din mainile lui si a fugit la o vecina, in deal. Agresorul n-a plecat insa cu mana goala din casa pensionarei, furandu-i butelia. Ghinionul lui, in numai cateva minute de la fapta a fost inhatat de politisti.

“Oracaia, da-o dracu’! Au, au, au!”

“Am intrat peste o baba, peste o vecina de-a mea si am furat o butelie. De ce i-ati pus cutitul la gat? I-am pus cutitul la gat pentru ca nu tacea din gura, oracaia, da-o dracu’, au, au, au!”, a declarat pentru mariusbuga.ro Ion Carstache, agresorul batranei. Carstache este un client vechi de-al oamenilor legii. Fura de cand se stie si a petrecut multi ani in spatele gratiilor. Fusese eliberat din penitenciar in urma cu doua luni, dupa ce ispasise o pedeapsa de doi ani, tot pentru furt. Odata iesit din puscarie promisese ca se va face baiat cuminte. Noaptea trecuta insa, dupa ce a baut doi litri de tuica a intrat in casa vecinei, cu gandul sa o violeze.

“Ce m-am luptat cu el, ma dor oasele!”

“A venit peste mine si a inceput sa ma smuceasca in pat. Ce m-am luptat cu el, ma dor oasele! Am scapat din mainile lui si m-am dus la vecina din deal. Era cu cutiul in mana – taci, sau iti iau beregatile acum!”, ne-a povestit Didina Mihailescu. Batrana a strigat-o pe vecina ei care imediat ce-a aflat de patanie a sunat la 112. “Ea mi-a povestit ca a vrut s-o violeze, a fortat-o! A pus genunchiul pe ea, i-a aplicat un cutit!”, isi aminteste Maria Mihailescu.

Original, fura ocazional…

Politistii din Valea Mare au reusit sa dea de urma agresorului in numai cateva minute. La audieri aveau insa sa afle ca tot individul era autorul mai multor furturi comise in ultimele saptamani in zona unde locuia “Ce-ati mai furat? Asa, din case, asa, original. Un telefon, niste bani, un portofel, una, alta…”, povestea Ion Carstache. “Politistii au identificat imediat autorul in persoana unui tanar de 23 de ani care va fi dus la instanta cu propunere de arestare preventiva”, ne-a precizat agentul Raluca Trandafir, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Desi risca pana la 15 ani in spatele gratiilor pentru talharie, atacatorul nu regreta si isi anunta prietenii de la puscarie ca e mai optimist ca oricand. “Tot inainte, capul sus! Fratii mei, capul sus!”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial