26 aprilie 2024
Valea Caselor – Ce avem noi aici?

Valea Caselor – Ce avem noi aici?

IMG_20140404_133121Șase bărbați, care sustrăgeau conductă metalică de pe raza localităţii Valea Caselor, au fost depistaţi de jandarmii dâmboviţeni

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza comunei Valea Mare, sat Valea Caselor, a depistat pe câmpul din localitate șase persoane, care au decopertat solul folosind unelte specifice, pentru a sustrage conductă metalică.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că cei șase bărbați cu vârste cuprinse între 30 şi 70 de ani, au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 30 metri și au scos la suprafață în vederea debitării și sustragerii o conductă metalică în lungime de aproximativ 25 metri.

Bărbații intenționau să transporte materialul feros cu un autovehicul la propriile gospodării pentru a-l utiliza în interes personal.

***

Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “furt”, actele fiind înaintate organelor de cercetare.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

IMG_20140404_134406

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial