4 mai 2024
Jandarmii dâmboviţeni le-au făcut sărbătorile mai frumoase copiilor cu autism şi sindrom Down

Jandarmii dâmboviţeni le-au făcut sărbătorile mai frumoase copiilor cu autism şi sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ

Gesturile mici au adus bucurii mari în rândul copiilor de la Centrul “Sfânta Maria” din Târgoviște

În spiritul sărbătorilor creștine care urmează, jandarmii dâmboviţeni au fost astăzi, 22 decembrie, mesagerii lui Moș Crăciun și au îndeplinit o misiune de suflet în rândul copiilor de la Centrul de Zi pentru Copii cu Autism și Sindrom Down “Sfânta Maria” din municipiul Târgovişte. 

Alături de specialiști ai centrului și părinți, jandarmii au fost gazda copiilor cu dizabilități și le-au prezentat un spectacol artistic de colinde dedicate sărbătorilor de iarnă, susținut de Grupul Coral al Parohiei Sfântul Neagoe Basarab Târgoviște, coordonat de sergentul-major Alexandru Mihăescu, subofițer în cadrul unității noastre.

Întreaga activitate a stârnit emoție pentru toți cei prezenți, iar la final jandarmii le-au oferit daruri celor 70 de copii prezenți și au primit în schimb zâmbetele acestora. Totodată, au fost oferite reprezentanților centrului mai multe materiale (jocuri cognitive, de motricitate), necesare efectuării terapiei ocupaționale în vederea dezvoltării abilităților copiilor cu probleme speciale.

Acțiunea umanitară s-a desfășurat cu sprijinul Asociaţiei „Grigore Alexandru Ghica” – Filiala Dâmboviţa.

Vă dorim tuturor un Crăciun cu sănătate, bucurii și speranță!

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial