27 aprilie 2024
Urban Titu, eşec la limită cu oltenii

Urban Titu, eşec la limită cu oltenii

urbanoUrban Titu a înregistrat un nou eşec în meciurile amicale, după ce a cedat la limită în faţa divizionarei B, FC Olt Slatina, cu scorul de 1-0.  Pe stadionul „Rapid” din Piatra Olt, jucătorii antrenaţi de Rică Neaga au încercat să atingă primul rezultat pozitiv din pregătiri, dar totul s-a năruit în actul secund al jocului, când Curtuiuş a străpuns poarta lui Iordan, printr-un şut din marginea careului. Până la deschiderea scorului, jucătorii Urbanului au ţinut în repetate rânduri adversarul în corzi şi au arătat o evoluţie mai mult decât bună.  În acea oră de joc, dâmboviţenii l-au pus la grele încercări pe Kirev, dar A. Stan şi Avram nu s-au aflat în zi de graţie. Ca şi în partida cu Academica Piteşti, jocul Urbanului a scăzut în intensitate în ultimele 30 de minute, când staff-ul tehnic a aruncat în luptă jucătorii aflaţi în probe. De asemenea, în meciul cu FC Olt, în rândul echipei dâmboviţene s-a simţit pe de o parte lipsa mai multor jucători, care au trebuit să meargă la Bucureşti pentru efectuarea vizitei medicale, iar pe de altă parte, oboseala acumulată în amicalul cu FC Academica Piteşti. Chiar dacă Urban Titu a suferit o înfrângere la limită, la Piatra Olt, a rămas faptul că aceasta a avut parte de unul dintre cele mai bune jocuri din perioada de pregătire.

 

FC Olt Slatina – Urban Titu  1-0 (0-0)

 

Marcator: Curtuiuş (60).

 

FC Olt: Kirev – Bogdanovici, Fâşie, Gligor, Covalschi – Pavel, Ignea, Leucuţa, Căpăţână – Verdeş, Dobricean. Au mai jucat: Mogoşanu – Şchiau, Morariu, Giurcă, Mihăescu, Dinu, Bălşanu, Blănaru, Curtuiuş. Antrenor: Dan Oprescu

 

Urban: Iordan – Dicu, Ştefănescu, Avram, Pâslaru – A. Stan, Ivaşcu – Tudor, Cârstea, Mirescu – Rădescu. Au mai jucat: Ureche (CSM Râmnicu Vâlcea), Tuţu (Atletic Brdau) – Constantin (Rapid Bucureşti), Nedelcu, Militaru, Anghel, David, Gaşpar, Lăcreţeanu, Andrei, Dumitrache (Voinţa Sălcioara). Antrenor: Adrian Neaga

 

Se mizează pe 18 fotbalişti în cantonamentul centralizat

 

Conducerea tehnică de pe „Orăşenesc” a stabilit la finalul meciului cu FC Olt componenţa lotului de jucători pe care Urbanul va miza în perioada cantonamentului centralizat. Astfel, Adrian Neaga a decis ca lotul divizionarei C dâmboviţene să fie alcătuit din 18 jucători care au arătat cele mai bune evoluţii în jocurile de pregătire. Printre jucătorii selectaţi se regăsesc Iordan – portar, Pâslaru, Ştefănescu, Butoi, Mirescu, Stan, Penescu, Dicu, Rădescu, Corbu, Cârstea, Neguţ, Petculescu, Lică, Ivaşcu, Avram, Militaru şi Tudor – jucători de câmp. În ceea cei priveşte pe ultimii trei, aceştia sunt fotbalişti aflaţi în probe şi veniţi de la echipe precum CS U Craiova şi  Concordia Chiajna 2. Echipa din sudul judeţului va efectua perioada de pregătire centralizată la Baza Sportivă de la Hagioaica, în perioada 7-16 august.

 

S-a renunţat la mai mulţi jucători

 

Tot după înfruntarea cu FC Olt Slatina, staff-ul tehnic al Urbanului a decis să se despartă de mai mulţi componenţi din vechea gardă. În condiţiile în care la echipă s-au prezentat numeroşi jucători în probe, Adrian Neaga a hotărăt să renunţe la serviciile lui Dumitrescu, Gheţu – portari, T. Calofir, C. Calofir şi Dobre. Cum aceşti fotbalişti nu vor mai apăra culorile Urbanului în noul sezon, clubul nostru le mulţumeşte tuturor pentru munca depusă pe „Orăşenesc”. De asemenea, goal-keeperului M. Mihai i s-a transmis să meargă la echipa a doua a Urbanului.

 

Atletic Bradu, următorul adversar din amicale

 

Urban Titu va susţine următorul meci amical vineri, în compania lui Atletic Bradu. Disputa cu fosta componentă a seriei C6 are loc pe stadionul argeşenilor, de la orele 20.00, şi foarte probabil, ultima parte a jocului se va disputa la lumina reflectoarelor. Pe de altă parte, săptămâna viitoare, echipa din sudul judeţului are programate alte trei meciuri de pregătire împotriva unor adversari precum CS Muscelul Câmpulung (13 august), CS Mioveni (16 august) şi returul, cu Atletic Bradu (14 august), unde toate meciurile vor avea loc la Baza Sportivă de la Hagioaica.

 

 

 

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial