2 mai 2024
JAF ÎN VESTIAR! Furt la juniorii Chindiei!

JAF ÎN VESTIAR! Furt la juniorii Chindiei!

Scandalurile se țin lanț la centrul de copii și juniori al celor de la Chindia Târgoviște, sursă inepuizabilă de subiecte aprinse. Început cu folosirea unui junior pe fals la un meci cu Chimia Brazi și continuat cu secvența ambulanței care nu a ajuns la timp la un derby cu Nucet sau cu puștiul lovit cu gheata în cap de Bârdeș junior, prelungit apoi cu decizia conducerii de a nu-i lega de club pe juniorii locali, serialul de aventuri continuă cu un nou episod. Într-una din zilele trecute, în timp ce a mers să-și spele ghetele, unui junior i-a fost furat un aparat telefonic destul de performant, evaluat la 20 de milioane de lei vechi.

“Nu suntem o familie de fițe, doar că fiul nostru și-a dorit foarte mult acest telefon și, când a împlinit 16 ani, am făcut unele eforturi pentru a i-l cumpăra. Din păcate, nu a avut parte foarte mult de el!”, ni s-a destăinuit mama juniorului, care a ținut să nu-i declinăm identitatea. “Telefonul are montat un sistem GPS și știm unde se află, dar și cine l-a furat, însă nu vom face sesizare la Poliție. Cum se vor uita colegii la fiul meu dacă ar aduce poliția la stadion, în vestiar? Sper să-i fie învățare de minte, pentru a fi mult mai atent cu lucrurile sale! O să-i cumpărăm un telefon de 3 euro, pentru a nu mai atrage tentația celor cu o educație mai precară”.

Se adună cam multe…

Contactat telefonic, antrenorul Sică Bârdeș a refuzat orice dialog, expediindu-ne repede. “Nu am ce să vorbesc cu voi decât despre fotbal, altceva nimic”. Este de înțeles că acest nou episod urât din vestiarului juniorilor săi nu-i pică deloc bine lui Sică Bârdeș, pe care chiar nu-l acuzăm de nimic, numai că se petrec cam multe lucruri ciudate pe acolo. Nu degeaba Ciprian Iugulescu, președintele lui CSM Târgoviște, a refuzat propunerea lui Crăciunescu de a coordona activitatea la centrul de copii și juniori al Chindiei, unde nu există nici măcar un șef. ªtia omul că acolo sunt probleme delicate, evitând să se lege la cap dacă nu îl doare. Nu întâmplător de aici încep să dispară, unul câte unul, elementele nemulțumite, vezi cazurile Sandu “Bulină” sau Cosmin Dobre.

Costin MIHAI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial