28 aprilie 2024
Urban Titu, meci dificil cu Inter Clinceni

Urban Titu, meci dificil cu Inter Clinceni

utituinUrban Titu a încheiat printr-o înfrângere la limită meciul cu Inter Clinceni, programat în etapa a 12-a a campionatului. Gruparea dâmboviţeană a încercat în fieful ilfovenilor să încheie pozitiv ultima deplasare a turului, dar totul i-a fost potrivnic încă din startul partidei.

Pe lângă faptul că Zeiţa Fortuna nu şi-a îndreptat niciodată privirea la marile ocazii de gol dâmboviţene, elevii lui Rică Neaga au trebuit să îndure şi un arbitraj ostil, în ultima parte a jocului. Reuşita câştigătoare a Interului a venit de la Fluerică, în apropiere de mijlocul primei reprize, după ce Urbanul trecuse în două rânduri pe lângă deschiderea scorului prin Corbu, în debutul meciului.

Până la intrarea la cabine, dâmboviţenii au fost la un pas de a restabili echilibrul pe tabelă, dar şutul lui Ivaşcu, din lovitură liberă, a fost parat excelent de Iancu. De asemenea, tot în finalul primului act, Iordan s-a remarcat din plin la lovitura de cap al lui Iordache, expediată din zona careului mic.

La reluare, componenţii Urbanului au apăsat şi mai mult pedala de acceleraţie, dar zeii s-au dovedit din nou a fi împotriva lor. Astfel, după ce Inter a încercat prin Păun, Negrea şi Toader să majoreze scorul, a început valul de ratări monumentale ale dâmboviţenilor.

În prima fază, Pâslaru nu-l poate bate pe Iancu din şase metri, după care Ştefănescu iroseşte încă o dată restabilirea egalităţii din marginea careului mic, când acelaşi portar ilfovean a arătat un nou reflex de senzaţie. În ultimele cinci minute ale disputei, la capătul unei noi încercări de gol al lui O. Stan, iese la rampă şi arbitrul David.

Acesta nu acordă o lovitură de la 11 metri Urbanului, după ce un fundaş al gazdelor pune mâna pe minge în suprafaţa de pedeapsă la şutul lui O. Stan, şi totodată nu acordă trei cornere dâmboviţenilor, după ce tuşiera Ţepuşă a indicat de fiecare dată lovituri de la colţul terenului. În condiţii submediocre de arbitraj şi neşansa în faţa porţii adverse, echipa din Titu a fost nevoită să părăsească Clinceniul fără nici un punct în tolbă.

 

Inter Clinceni – Urban Titu   1-0 (1-0)

 

Marcator: Fluerică (21).

 

Clinceni: Iancu – A. Andrei (c), Santmare, Matei, Oşca – M. Gheorghe (63 Tudor), A. Popa (83 M. Cristian) – Iordache (86 Dumitru), Negrea, Păun – Fluerică (Budeanu). Antrenor: Adrian Ene

 

Titu: Iordan – Pâslaru (86 Nedelcu), Ştefănescu, Avram, Mirescu (49 Rădescu) – Ivaşcu, Dicu – Neguţ (c) (49 O. Stan), Cârstea, Corbu – Petculescu. Antrenor: Adrian Neaga

 

Au arbitrat: Cristian David – Ionuţ Neacşu, Mihaela Ţepuşă (toţi din Bucureşti). Observatori FRF: Dumitru Sandu (Buzău) şi Valentin Epure (Bucureşti).

 

Cartonaşe galbene: Tudor (70), Santmare (75), Budeanu (90+2)/ Petculescu (67), Cârstea (86), O. Stan (89).

 

Stadion: „Clinceni-Arena 1”. Spectatori: 120.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial