29 martie 2024
Un şofer din Băleni a fost prins de poliţişti drogat la volan. De ce s-a ales cu dosar penal şi pasagerul care-l însoţea

Un şofer din Băleni a fost prins de poliţişti drogat la volan. De ce s-a ales cu dosar penal şi pasagerul care-l însoţea

Un şofer din Băleni a fost prins de poliţişti, seara trecută, drogat la volan. Cu dosar penal s-a ales şi pasagerul care-l însoţea.

“La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 19.35, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat, pe strada Stanică Ilie din municipiul Târgoviște, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Băleni, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde a prezentat un rezultat preliminar pozitiv în ceea ce privește consumul unor substanțe psihoactive.

De asemenea, în autoturismul condus de bărbat a fost identificat un pasager, bărbat, de 35 de ani, din Târgoviște, iar, în urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit asupra acestuia, în două șervețele, mai multe fragmente de materie vegetală de culoare verde-oliv.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dar și alte documente procedurale, urmând să fie dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale”, precizează Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial