25 aprilie 2024
Târg caritabil, duminică, la Gura Foii, pentru Neluţă Petre. “Dacă nu vă lasă indiferenți soarta unui om, vă așteptăm să treceți poarta târgului nostru”

Târg caritabil, duminică, la Gura Foii, pentru Neluţă Petre. “Dacă nu vă lasă indiferenți soarta unui om, vă așteptăm să treceți poarta târgului nostru”

Cunoscut pentru implicarea în cauzele umanitare și pentru sufletul mare, deschis către cei aflați în suferință, Neluță Petre are acum nevoie de noi.

Cancerul a recidivat, iar tratamentul din Turcia depășește puterea financiară a familiei greu încercate în ultimii ani.

Pentru strângerea de bani în vederea ajutorării omului care ani la rând a salvat vieți, comunitatea din Gura Foii va organiza duminică, 4 decembrie, la școala gimnazială din localitate, un târg caritabil.

Elevii școlii din Gura Foii au lucrat zile la rând pregătindu-se pentru acest târg caritabil cu felicitări si ornamente pentru pomul de iarnă.

Angajații primăriei au realizat diverse articole vestimentare, bijuterii hand-made și chiar tablouri.

Membrii grupului Foiță cu altiță, aparținând bibliotecii Gura Foii, a pregătit diverse păpuși cu caracter tradițional, cusături cu modele populare și surprize realizate de către micii participanți.

La târg se vor putea regăsi însă și borcane cu dulceață, compot ori zacuscă, gospodinele fiind foarte bine reprezentate atât prin numărul de participante dsr și prin calitate gustărilor expuse.

Radu Nicolae Georgescu, primarul localității, ne-a declarat: “Sperăm să țină vremea cu noi și să avem o prezență cât mai numeroasă. Oamenii au răspuns pozitiv la apelul nostru și s-au implicat pentru salvarea vieții celui care în permanență își ajuta semenii. Dacă nu vă lasă indiferenți soarta unui om, vă așteptăm așadar să treceți poarta târgului nostru, iar acțiunea caritabilă să aibă succesul scontat. Împreună putem!”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial