24 aprilie 2024
VIDEO – A vrut să taie un copac şi a murit din cauza echipamentului care a cedat! Cum s-a petrecut accidentul grav din Dâmboviţa!

VIDEO – A vrut să taie un copac şi a murit din cauza echipamentului care a cedat! Cum s-a petrecut accidentul grav din Dâmboviţa!

runcup1A vrut sa taie un copac si a fost doborat de moarte – e destinul tragic al unui barbat de 55 de ani, care lucra pentru o firma de exploatare a lemnului, intr-o padure din Dambovita.

Un cablu de la echipamentul omului a cedat, iar un carlig din fier s-a desprins si l-a lovit în cap. Ranile au fost atat de grave incat victima si-a dat ultima suflare pana sa ajunga echipajele de prim ajutor. Misiunea a fost una dificila, avand in vedere ca accidentul s-a petrecut intr-o zona greu accesibila.

runcupBarbatul era din Valea Doftanei, judetul Prahova si muncea pentru firma de exploatare in padurea din Runcu, judetul Dambovita. Miercuri seara, taia un copac, iar la un moment dat cablul de la echipament sau s-a rupt. Un carlig de fier s-a desprins si l-a izbit pe om in cap.

cladDr. Claudiu Dumitrescu, directorul medical al Serviciului de Ambulanta Dambovita: “Am fost solicitati prin 112 pentru un barbat de 55 de ani care prezenta leziuni cranio-cerebrale deosebit de grave. Victima prezenta leziuni incompatibile cu supravietuirea, ca urmare masurile de resuscitare nu s-au mai impus.”

Accidentul s-a petrecut intr-o zona greu accesibila, asa ca a fost dificil pentru echipajele de salvare, politie si inspectorii de munca sa ajunga la victima.

adetAgent Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita: “Barbatul a fost lovit in zona capului in timp ce efectua lucrari de taiere a materialului lemnos. Politistii au deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmand a se stabili cu exactitate toate imprejurarile evenimentului.

sursa – stirileprotv.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial