5 mai 2024
Un căruțaș a murit după un accident cu două mașini

Un căruțaș a murit după un accident cu două mașini

Un căruțaș a murit, aseară, pe DN1, în Prahova, după ce a fost implicat într-un accident cu două mașini.

”La data se 21 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN 1, km 84+500, la intersecția cu strada Belu din comuna Bănești a avut loc un accident rutier.

Din verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un atelaj hipo, la ieșirea de pe strada Belu în Drumul Național 1, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului, atelajul și-a continuat deplasarea, pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, iar ulterior conducătorul atelajului hipo a fost proiectat pe partea carosabilă.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului atelajului hipo, precum și vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 27 de ani, și a conducătorului auto în vârstă de 33 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. La acest moment, cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri în vedere stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, precizează IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial