7 mai 2024
10 investiții din Târgoviște participă la concursul ”Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud – Muntenia”. Votează ca orașul să fie, din nou, la înălțime!

10 investiții din Târgoviște participă la concursul ”Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud – Muntenia”. Votează ca orașul să fie, din nou, la înălțime!

”Târgoviște, din nou la înălțime!

👉 Prieteni, mai sunt câteva zile în care putem să votăm proiectele din cadrul Concursului „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”. E simplu: accesați linkul și vă înregistrați votul, alegând un proiect din fiecare domeniu: https://concurs.adrsm.ro/

Până la 1 noiembrie⏳🫣✌️Municipiul Târgoviște participă la acest concurs cu nu mai puțin de 🔟 investiții, pe care le puteți regăsi la domeniile:

✅ ️Eficiență energetică (3 proiecte);✅️ Dezvoltare urbană (un proiect);✅️ Regenerare urbană (3 proiecte);✅️ Educație (3 proiecte);🎉🎁 PREMII pentru votanți: ADR Sud-Muntenia va acorda, prin tragere la sorți, trei premii ce constau în city-break-uri în zonele turistice din regiunea Sud-Muntenia.

👨‍👩‍👧‍👦 Dar, cel mai important: astfel de concursuri, întreceri, provocări reprezintă o aducere împreună a noastră, într-un efort comun de a vorbi și altora despre orașul nostru drag.

Pentru unii o joacă, pentru unii un lucru serios, pentru cei mai mulți și una și alta: o șansă de promovare a orașului, cu toate cele frumoase ale lui. Da, și recunosc: sunt competitiv și îmi place să câștigăm.

Haideți să fim primii, din nou! Ne mobilizăm?”, a transmis Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial