28 aprilie 2024
Accident mortal, pe Valea Doftanei. O tânără de numai 18 ani a sfârșit tragic după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-o râpă

Accident mortal, pe Valea Doftanei. O tânără de numai 18 ani a sfârșit tragic după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-o râpă

Accident mortal, aseară, pe Valea Doftanei, în Prahova.

O tânără în vârstă de numai 18 de ani a sfârșit tragic după ce mașina în care se afla pasageră s-a răsturnat într-o râpă.

Autoturismul era condus de un tânăr, de 22 de ani, iar în interior se aflau patru pasageri, toți între 18 și 22 de ani.

Cei cinci ieșiseră la o plimbare, dar în zona barajului Paltinu, șoferul a pierdut controlul volanului și a izbit un parapet, iar apoi mașina s-a rostogolit într-o râpă.

Din păcate, fata grav rănită a murit în scurt timp la spital.

”La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 23.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe DJ 102I, în zona barajului Paltinu a avut loc un accident rutier.

Din verificări, s-a stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau 4 pasageri, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet, iar ulterior ieșind în afara părții carosabile în vegetația forestieră, răsturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a tuturor ocupanților autovehiculului, tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, acolo unde, ulterior, a fost declarat decesul unei tinere în vârstă de 18 ani.

Conducătorul autoturismului a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu cel drugtest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, precizează IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial