25 aprilie 2024
Târgovişte – “Noi, tinerii europeni, cântăm pentru bătrânii noștri”

Târgovişte – “Noi, tinerii europeni, cântăm pentru bătrânii noștri”

“În 2012 auzim tot mai des că tinerii vor să părăsească România, considerând că peste hotare au șansa unui viitor mai bun. Însă există și excepții – adolescenți care vor să lupte pentru ca România să devină un loc mai bun pentru toată lumea.

Exemplul cel mai potrivit în acest sens îl reprezintă artiștii din județul Dâmbovița, care au răspuns prezent apelului lansat de EUROPE DIRECT Târgoviște și au acceptat să performeze în cadrul tradiționalului spectacol umanitar organizat de centrul de informare și comunicare al Comisiei Europene în preajma Sfintelor Paști. În 2012 evenimentul a avut loc în data de 29 martie la Teatrul Municipal Târgoviște și s-a desfășurat sub egida Dialog între generații – Noi, tinerii europeni cântăm pentru bătrânii noștri. Scopul manifestării a fost de a oferi un ajutor celor mai vârstnici dâmbovițeni. Aceștia au fost identificați cu sprijinul Crucii Roșii Dâmbovița și din fondurile obținute au primit daruri din partea organizatorilor. De asemenea, seniorii au primit din partea doamnei Andreea Sandu, împreună cu alte cadouri, câte un voucher pentru vizitarea mai multor mănăstiri din România în data de 20 iulie.

Echipa EUROPE DIRECT Târgoviște mulțumește tuturor artiștilor care au susținut momente în spectacol pentru implicare și pentru dorința lor de a pune talentul lor în slujba celor năpăstuiți, invitându-i să i se alăture și cu alte ocazii. Mulțumiri deosebite se aduc sponsorilor, partenerilor și celor care au făcut ca activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții”, se arată în informarea remisă de Europe Direct Târgovişte, redacţiei de ştiri MariusBUGA.ro.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial