29 martie 2024

Sondaj Târgovişte: “39% din respondenți apreciază că Primăria va fi câștigată de Cristian Daniel Stan”

crstan„Vă prezint sondajul pe municipiul Târgoviște, l-am făcut tot cu Sociopol, este realizat în perioada 6-11 mai, pe un eșantion de 705 persoane, eroarea maximă de eșantionare este +/- 3,6%.

Datele sunt următoarele: legat de participarea la vot – 18% din târgovișteni sunt foarte interesați, 45% sunt destul de interesați, 15% sunt destul de puțin interesați și 23% sunt foarte puțin sau deloc interesați.

Legat de participarea la vot: vor merge sigur la vot 34%, deci se anunță o prezență scăzută față de alte alegeri, dar cu siguranță percepția oamenilor s-a mai schimbat din 11 mai și până acum, o să avem date concrete din ultima evaluare, în cursul zilei de joi.

Pentru votul politic, la Consiliul Județean, PSD – 49%, PNL – 29%, ALDE – 6%, PMP – 6%, M10 – 4%, independenții – 2%, UNPR – 2%, PRU – 1%. Același vot politic îl avem și pentru Consiliul Local.

În ce privește votul pentru funcția de primar, Cristian Daniel Stan (PSD) – 48%, Ciprian Prisăcaru (PNL) – 27%, Dumitru Barbu (ALDE) – 11%, Victor Isbășescu (independent) – 9%, Paul Briceag (PMP) – 4%, Avram Iancu (PND) – 1%.

Dacă am fi avut un vot pentru președinția Consiliului Județean, 62% – Adrian Țuțuianu, 16% – Dumitru Miculescu, 8% – Georgică Dumitru, 6% – Adrian Chițescu, 4% – Bogdan Manole, 2% – Ioan Marinescu, 1% – Vasile Moise. (…)

Legat de evaluarea administrativă, 52% din cetățenii din municipiul Târgoviște apreciază ca fiind bună sau foarte bună activitatea primarului Cristian Daniel Stan. De asemenea, 48% dintre respondenți apreciază că este nevoie de continuitate la Primăria Târgoviște și nu este nevoie de o schimbare.

Legat de estimarea câștigătorului, 39% din respondenți apreciază că Primăria va fi câștigată de Cristian Daniel Stan, 15% apreciază că poate fi câștigată de Ciprian Prisăcaru, 2% apreciază că poate fi câștigată de Dumitru Barbu, 2% de Isbășescu și 1% de Briceag.

Acest sondaj reprezintă o fotografie de etapă, el ne dă încredere, apreciem că activitatea politică desfășurată de noi în Târgoviște în luna mai și în perioada de precampanie este de natură să consolideze opțiunea de vot pentru PSD și că vom continua până în ultimul minut al campaniei să încercăm să valorificăm la maximum potențialul bun pe care îl avem în Târgoviște și încrederea, care este deja consolidată, în Cristian Stan”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Comandat de PSD Dâmboviţa. Realizat de SCMedia Dâmboviţa SRL. Cod unic de identificare atribuit de AEP la desemnarea Mandatar Financiar 21160002

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial