26 aprilie 2024

VIDEO! Dispariţie învăluită în mister, la Malu cu Flori!

dispmfl4De aproape o luna un barbat de 52 de ani din localitatea Malu cu Flori, in Dambovita, este de negasit. Omul a plecat de acasa sa isi viziteze rudele aflate intr-o comuna invecinata, dar nu a mai ajuns acolo.

Apropiatii care l-au cautat zadarnic pana acum se gandesc ca nu este exclus ca omul sa se fi inecat in raul care strabate localitatea, iar apele sa-l fi dus deja departe. Rudele nu exclud nici varianta unei morti violente. Anuntati de disparitie, politistii l-au dat in urmarire.

Barbatul, pensionat pe caz de boala, locuia cu sotia si cu mama lui. Batrana povesteste ca fiul ii era singurul sprijin la batranete.

Ioana Pahontu, mama barbatului disparut: “Eu cred ca i-a facut cineva rau de nu il gasesc neam. S-au dus pe toate partile, niciun semn de viata, nici mort, nici viu. Mama, daca ar ramane, ar ramane hainele, ceva, nu e nimic, nimic.”

De 30 de zile barbatul nu este de gasit. Ultima data, un satean din comuna Gemenea l-a vazut la cativa kilometri de casa lui. De atunci, n-a mai dat niciun semn.

Un constatean care l-a vazut in ziua disparitiei sustine ca barbatul parea baut sau suferind pentru ca nu se tinea bine pe picioare.

Reporter: “Credeti ca a trecut podul?”
Niculae Dulama, martor: “Da, a trecut, ca l-am vazut cand a urcat pe pod, dar nu stiu daca a trecut sau nu. Reporter: Sa fi cazut in apa?”
Niculae Dulama, martor: “E posibil, era baut. Era sa intre sub un tir, ala a vrut sa se dea jos la el, ne-a vazut pe noi si a continuat drumul.”

Familia, prietenii si vecinii spun ca au mers zeci de kilometri sa dea de urma celui disparut, dar in zadar.

Leonard Ristea, localnic: “L-am cautat pana la Targoviste, pe o parte si pe cealalta a drumului, considerand ca l-a lovit o masina si l-a aruncat undeva, dar nicio urma. A trecut podul acolo la Gemenea, pana acolo l-a vazut lumea si de acolo nimic.”

Aurel Flesaroaie, ginerele barbatului disparut: “Posibil sa il fi accidentat cineva sau sa il fi dus undeva, in strainatate, la cersit, cum vorbeste lumea.”

Cand a plecat de acasa, barbatul era imbracat cu un pulover negru si pantaloni maro. Are aproximativ un metru 65 inaltime, par saten si ochi caprui. Cine poate da detalii despre el este rugat sa sune de urgenta la politie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial