4 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga – “Drulă, mică victorie a bunului simţ: Poliţia Rutieră va ridica maşinile parcate ilegal pe trotuare”

Deputatul Daniel Blaga – “Drulă, mică victorie a bunului simţ: Poliţia Rutieră va ridica maşinile parcate ilegal pe trotuare”

“Într-o „eră politică” în care bordurile și trotuarele au devenit monede de schimb pentru licitații cu dedicație, pe sume exorbitante și-n care lipsa de bun simț se manifestă și prin parcările ilegale la care se închid din varii motive ochii, un proiect depus de Cătălin Drulă va schimba asta.

Proiectul vizează trecerea înapoi în firesc și nu e un motiv de laudă. Mame cu copii, persoane cu dizabilități și seniori sunt obligați să circule pe carosabil și riscă accidente din cauza indiferenței autorităților și-a unor legi strâmbe, făcute pe genunchi, din pricina nepăsării.

Noul act normativ, unul care n-ar fi trebuit să facă obiectul politicii de secol 21 dar fără de care situația ar fi rămas la fel probabil alți mulți ani, aduce modificări Codului Rutier astfel încât să permită Poliției Rutiere să ridice mașinile care ocupă ilegal trotuarele și a fost adoptat ieri. O altă mică victorie a bunului simț și-a politicilor publice făcute într-adevăr pentru oameni”, a arătat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial