28 aprilie 2024
Situație de urgență, azi-noapte, în Târgoviște. Un tânăr de 33 de ani s-a blocat în apartament și a amenințat că își va pune capăt zilelor

Situație de urgență, azi-noapte, în Târgoviște. Un tânăr de 33 de ani s-a blocat în apartament și a amenințat că își va pune capăt zilelor

Situație de urgență, azi-noapte, pe Calea București, în zona bisericii sârbilor, în Târgoviște.

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, cu suferințe psihice, s-a blocat în apartamentul de la etajul 4, în blocul unde locuiește împreună cu mama sa, și a amenințat că își va pune capăt zilelor.

Femeia a cerut ajutorul autorităților, iar la fața locului s-au mobilizat numeroase echipaje de la ambulanță, poliție, pompieri, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi, dar și un negociator.

Salvatorii au încercat să poarte discuții ore în șir cu cel vizat pentru a-l determina să renunțe la gestul extrem.

Într-un final, au reușit să îl imobilizeze și l-au dus la secția de psihiatrie, unde a rămas internat.

”La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 22:01, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că fiul lui s-a închis în locuință și refuză să fie transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, fiind cunoscut cu probleme psihice.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 33 de ani, din Târgoviște, care s-ar fi blocat în apartament și care ar fi amenințat că se aruncă de la fereastra locuinței. În locuința, împreună cu bărbatul, se mai afla mama acestuia.

Precizăm că femeia nu a fost lipsită de libertate, iar, în urma intervenției la fața locului a pompierilor, jandarmilor, polițiștilor și a unui negociator, s-a pătruns în apartamentul în care se afla bărbatul. Acesta a fost imobilizat și transportat la spital”, informează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial