28 aprilie 2024
Crimă între vecini, de la o ceartă și alcool

Crimă între vecini, de la o ceartă și alcool

Crimă, noaptea trecută, în localitatea Mălureni, în județul Argeș.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat de un consătean, de 39 de ani.

Cei doi ar fi consumat alcool, iar apoi s-au luat la ceartă, spun anchetatorii. De aici și până la tragedie nu a mai fost decât un pas.

Atacatorul a fost reținut de polițiști.

”În noaptea de 01 spre 02 iulie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în localitatea Mălureni, în urma unui conflict între doi vecini, unul dintre aceștia a fost înjunghiat și a decedat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au intervenit, cu operativitate, la locul indicat și au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că, un bărbat de 39 de ani, din Mălureni, în timp ce se afla la domiciliul vecinului său, de 67 de ani, pe fondul consumului de alcool și a discuțiilor în contradictoriu, l-ar fi înjunghiat pe acesta din urmă.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș. Bărbatul de 39 de ani a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. După administrarea probatoriului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținere bărbatului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, precizează IPJ Argeș.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial