3 mai 2024
Şi-a bătut soţia, apoi i-a dat cu toporul în cap unui poliţist şi a vandalizat şi autospeciala de poliţie

Şi-a bătut soţia, apoi i-a dat cu toporul în cap unui poliţist şi a vandalizat şi autospeciala de poliţie

A fost scandal, aseară, în comuna Dumbrăveşti, din Prahova.

O femeie a ajuns la spital cu lovituri pe corp. Aceasta le-a spus medicilor că a fost bătută de soţ.

Medicii au alertat poliţiştii, iar un echipaj a mers acasă la victimă. Numai că aici lucrurile au scăpat de sub control.

Bărbatul femeii a devenit violent şi cu agenţii. A ieşit cu un topor şi l-a lovit în cap pe unul dintre poliţişti, iar apoi a vandalizat şi autospeciala de poliţie.

În cele din urmă, a fost imobilizat şi încătuşat.

“La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Plopeni au fost sesizați de către o unitate medicală, cu privire la o posibilă faptă de violență în familie, în comuna Dumbrăvești. 

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieșit faptul că acesta ar fi avut o altercație cu soția sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni, posibil produse în urma altercației.

În cadrul intervenției, bărbatul de 53 de ani, a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu polițiștii, iar, la un moment dat, ar fi ieșit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceștia cu un obiect tăietor.

Ulterior, cu obiectul în cauză, ar fi produs distrugeri autospecialei de poliție, totodată, lovind cu același obiect pe unul dintre polițiști, în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au imobilizat bărbatul în cauză, fiind condus la o unitate medicală, pentru investigații, urmând a fi stabilită situația de fapt și a fi luate măsurile legale față acesta.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ultraj, violență în familie și distrugere”, precizează IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial