28 aprilie 2024
ACUM: Accident mortal, pe DN 72. Un şofer din Bucşani şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un tir

ACUM: Accident mortal, pe DN 72. Un şofer din Bucşani şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un tir

Accident mortal, în această seară, pe Drumul Naţional 72, la ieşirea din Adânca spre Mija, în judeţul Dâmboviţa.

Un şofer, de 46 de ani, din Bucşani, şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea ar fi intrat pe contrasens, într-o curbă, şi s-a izbit de un tir.

Cel cu autoturismul circula spre Adânca, iar tirul venea dinspre Târgovişte spre Ploieşti, povestesc martorii.

În curba din pădurea de la ieşirea din Adânca, şoferul autoturismului a ajuns cu maşina înaintea tirului, spun cei de la faţa locului, iar impactul i-a fost fatal.

“La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe drumul național 72, în afara localității Adânca.

Din primele date se pare că s-a produs o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Bucșani, și un ansamblu de vehicule rutier condus de un bărbat de 54 de ani, din Manga.

În urma impactului, din nefericire, conducătorul autoturismului a decedat. La acest moment, traficul este blocat. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dambovita.

“Intervenție în cazul unui eveniment rutier în localitatea Mija, pe DN 72. Detașamentul de Pompieri Moreni intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița cu un echipaj.

La sosirea echipajelor de intervenție acestea au constat faptul că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autotren, cu o victimă inconștientă.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Concomitent sunt asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, anunţă ISU Dambovita.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial