24 aprilie 2024
Individul care a bătut şi tâlhărit un călător, în Halta Teiş, a fost arestat preventiv!

Individul care a bătut şi tâlhărit un călător, în Halta Teiş, a fost arestat preventiv!

talha4Un bărbat din Lăculeţe care făcea naveta cu trenul şi-a văzut moartea cu ochii după ce a fost atacat de un necunoscut pe peronul gării din Teiș.

Agresorul, de 20 de ani, condamnat în trecut pentru tâlhărie şi viol, i-a cerut călătorului banii şi lucrurile de valoare pe care le avea la el. Cum omul a refuzat, individul şi-a chemat doi prieteni, şi victimă a fost jefuită. Principalul suspect a fost prins însă în scurt timp de poliţişti. Iar complicii lui, minori, ar putea scăpa cu pedepse uşoare.

talha3Reporter: L-aţi bătut?
Suspect: Nu l-am bătut!
Reporter: I-aţi furat banii?
Suspect: I-am furat, da.
Reporter: Cat aţi luat?
Suspect: Nişte bani, nu mai ştiu.
Reporter: Şi telefoanele?
Suspect: I-am dat înapoi tot.
Reporter: Din ce cauză l-aţi tâlhărit?
Suspect: De la băutură…

talha2Individul a luat de la victimă sa toţi banii şi două telefoane mobile. În timpul atacului a fost ajutat de doi băieţi, de 14 şi 16 ani. Victima se află aici, pe peronul gării din localitatea Teiş când individul i-a cerut bani. L-a refuzat şi în acel moment a început scandalul.

Victima, de 39 de ani, a început să fugă, însă agresorul l-a prins din urmă, şi împreună cu alţi doi complici l-au bătut şi l-au tâlhărit.

Victima lucrează în construcţii şi face naveta între Târgovişte şi satul unde locuieşte. Atacul a avut loc seara, când aştepta trenul spre casă.

talha1I-a luat vreo 2, 3 telefoane. Banii, vreo 2 milioane şi ceva, de frică, n-a ştiut ce să mai zică. I-a tăiat ruscsacul… putea să îl omoare”, spune tatăl victimei.

Cunoscuţii tânărului spun însă că au auzit de mai multe asemenea fapte petrecute în gările din judeţ

talhaTe ataca aici la poartă, ce să mai spui în gară… nu mai e în gara siguranţă… acum te omoară, te aruncă din tren jos..mai ai curaj să te duci în tren?!”, spune un localnic. “Să dea legile mai aspre! Le-a dat drumul puşcăriaşilor…

Suspectul de 20 de ani, a fost arestat preventiv. Complicii lui sunt cercetaţi în stare de libertate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial