19 ianuarie 2022
Sălcuţa, Titu – Intersecţia blestemată! Două maşini s-au izbit violent şi trei oameni au fost răniţi!

Sălcuţa, Titu – Intersecţia blestemată! Două maşini s-au izbit violent şi trei oameni au fost răniţi!

asalc1Cei care vand fructe si legume la marginea drumului isi pun vietile in primejdie, atrag atentia politistii rutieri din Dambovita!

Si nu doar ei sunt in pericol! Din cauza comerciantilor care isi lasa marfa aproape de sosea, soferii fac manevre imprudente, pentru ca NU au suficienta vizibilitate in trafic.

Din acest motiv, doua masini s-au izbit violent, pe DN 7, in Titu, si 3 persoane au fost ranite.

Masinile in care se aflau cei trei s-au lovit intr-o intersectie din localitatea Salcuta. Soferul care circula pe drumul fara prioritate ar fi vrut sa intre pe DN 7, dar nu a observat autoturismul care venea dinspre Pitesti si a accelerat. Politistii spun ca si comerciantii care stau pe marginea soselei au partea lor de vina.


asalc5Ion Ghita, comerciant: Mi-a dat amenda 20 de milioane
Reporter: De ce?
Comerciant: Ca n-aveam voie pe colt, din cauza masinilor

asalc2Iuliana Ilie, comercianta: “Am primit amenda pe motiv ca vindem in strada aici, ca ingreunam traficul, ca nu se poate circula pe drumul national. Nu cred ca meritam atatea zeci de milioane amenda.”

Revoltati sunt si localnicii.

asalc6Ionel Vladescu, localnic: “Nu puteai sa te asiguri, erau si pe stanga si pe dreapta, trebuia sa iesi foarte mult, pana aproape de centrul intersectiei ca sa poti sa vezi. Intersectia lasati-o, fratilor, libera”

asalc4Numai in ultimele zile, politistii de la Rutiera au aplicat 3 amenzi comerciantilor care vand legume si fructe la marginea drumului, in valoare de 4000 de lei fiecare, pentru ca au ingreunat circulatia. Comerciantii spun insa ca au de gand sa mearga in instanta sa isi caute dreptatea, pentru ca nu li se pare corect ca au primit sanctiuni

asalc7Politistii spun ca vor continua controalele si – daca ii vor prinde din nou pe comercianti in intersectie – vor imparti iarasi amenzi si le vor confisca si Marfa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial