10 mai 2024

Ţuţuianu: “Ştim foarte bine ce ne-am propus şi avem oferte concrete de la localitate până la Consiliul Judeţean”

adriantu„Statutar, programul de guvernare cade în sarcina Consiliului Naţional al partidului, care are organizate departamente de specialitate. Acest Consiliu Naţional va trebui să funcţioneze pentru că programul de guvernare are două componente, una de măsuri generale, când vorbim de pensii, de salarii, de regionalizare, de descentralizare şi o componentă local care ne interesează pe noi…

Adică ne dorim ca în programul de guvernare, în anexe, pe Ministerul Transporturilor să avem drumurile care ne interesează, pe Ministerul Mediului să avem lucrările de pe râuri şi pâraie care ne interesează, pe Ministerul Muncii ne interesează să avem răspuns la Căminul de la Ţuicani, de exemplu, pe Ministerul Sănătăţii ne interesează să avem undeva într-o anexă toate lucrările pe care noi le-am prins în programul meu, în Dâmboviţa 2025.

Nu va fi greu să facem partea noastră de program de guvernare pentru că ştim foarte bine ce ne-am propus şi avem oferte concrete de la localitate până la Consiliul Judeţean.

Nu s-a mai întâmplat însă până acum ca organizaţiile din teritoriu să fie implicate în elaborarea programului de guvernare”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial