1 mai 2024
Boriga, ne crezi PROŞTI?! “Au fost rezolvate principalele probleme ale târgoviştenilor!”

Boriga, ne crezi PROŞTI?! “Au fost rezolvate principalele probleme ale târgoviştenilor!”

A rezolvat toate problemele din municipiu si isi permite “luxul” de a trece la sfaturi “pretioase” pentru alesii locali! Cam asa s-ar putea interpreta raportul prezentat la sfarsit de an al primarului Targovistei, Gabriel Boriga, care si-a creionat intr-o maniera triumfatoare activitatea dupa primele sase luni de “guvernare” ale celui de-al doilea mandat obtinut in fruntea municipiului.

Iata doar cateva pasaje din “discursul glorios” de la finalul anului 2012, care, daca n-ar fi amuzante, prin natura prezentarii, ar fi extrem de triste, prin esenta lor care contrasteaza cu realitatea faptica.

“Din punct de vedere administrativ, a fost un an de succes, marile proiecte europene au fost realizate. S-au inceput lucrarile la cel mai important proiect de investitie din ultimii 20 de ani(…)

Au fost rezolvate principalele probleme ale targovistenilor (sic!)(…) Ne mandrim ca Targovistea este unul din principalii artizani ai atragerii de fonduri europene.

Vreau sa facem viata targovistenilor mai usoara, mai frumoasa, sa nu tina cont de disputele politice si sa punem umarul ca Targovistea sa prospere si sa fim mandri (…)”

Iata si… cireasa de pe tort: “Ii sfatuiesc pe consilierii locali sa judece cu creierul, cu inima si nu cu alte parti ale corpului, cum au facut in ultimele 6 luni.

Dezbinati, nu vom reusi niciodata sa ne depasim conditia de politruci”, a punctat primarul Boriga. No comment!

sursa – www.db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial