26 mai 2024
Scandal monstru în primărie! Primarul îl acuză pe un angajat că l-ar fi bătut chiar în sediul instituţiei

Scandal monstru în primărie! Primarul îl acuză pe un angajat că l-ar fi bătut chiar în sediul instituţiei

hulb5Scandal monstru în primăria din Hulubeşti, din judeţul Dâmboviţa. Primarul îl acuză pe un angajat de la registrul agricol că l-ar fi bătut chiar în sediul instituţiei. Totul ar fi pornit din cauza unor neînţelegeri privind cadastrarea în localitate.

hulb1Cel acuzat se apară şi spune că edilul l-ar fi pus să facă ilegalităţi, iar după ce l-ar fi refuzat, l-a reclamat din răzbunare la poliție și l-a acuzat de violențe.

hulb4Primarul comunei susţine că întreg conflictul ar fi pornit după ce angajatul de la registrul agricol nu ar fi fost de acord cu decizia pe care conducerea instituţiei a luat-o, adică să lucreze cu un alt specialist în cadastru. Acest lucru l-ar fi înfuriat la culme pe subaltern.

hulb6Aurel Marinescu, primar comuna Hulubeşti: “A pus mâna pe antebraţ, m-a luat de acolo din birou până aici. A urcat scările după mine şi m-a agresat, în sensul că a vrut ca să mă lovească, dar s-a interpus nevastă-sa, care e funcţionar public.”

Angajatul acuzat susţine însă că agresiv ar fi fost primarul, şi nicidecum el.

hulb2Mircea Nicolae, angajatul primăriei: “Eu sunt o fire calmă, dumnealui şi-a ieşit din fire, a fost foarte recalcitrant. Dacă vă uitaţi pe camere, dumnealui a venit la mine în birou şi eu am vrut să îl opresc şi să îi spun, domne, nu faci bine ce faci, nu dăm adeverinţa inginerului cadastrist, la care, dai cui vreau eu.”

Ceilalţi angajaţi ai primăriei speră că acest scandal să se stingă, iar echipa să se concentreze pe treburile din comună, şi nu pe şicane.

hulb3Ion Cursureanu, viceprimar comuna Hulubeşti: “Noi am venit aici să dăm exemplu la populaţie, la comunitate, că suntem oameni serioşi, că facem treaba. Păi, noi am venit aici să ne batem?! Nu e în regulă, părerea mea.”

hulbMarius Buga: “Atât primarul cât şi angajatul de la registrul agricol au depus plângere la poliţie unul împotriva celuilalt. Urmează ca aceştia să fie chemaţi la audieri şi la final să se stabilească exact cine se face vinovat de scandalul din primărie”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial