12 mai 2024
S-au iubit, dar s-au despărțit. Cum s-a ajuns de la dragoste, la bătaie, amenințare și poliție

S-au iubit, dar s-au despărțit. Cum s-a ajuns de la dragoste, la bătaie, amenințare și poliție

O poveste de dragoste rurală s-a sfârșit urât pentru un tânăr, de 33 de ani, din comuna dâmbovițeană Șelaru.

Bărbatul a avut o relație cu o vecină de-a sa, cu 34 de ani mai mare. Numai că femeia, de 67 de ani, a decis să încheie orice relație cu fostul iubit, iar asta l-a înfuriat l-a culme pe cel părăsit.

Polițiștii spun că individul, deși avea un ordin de protecție emis împotriva lui și nu avea voie să se mai apropie de fostă concubină, nu a ținut cont de măsuri și ar fi dat buzna din nou în ograda acesteia și ar fi agresat-o.

De asemenea, spun anchetatorii, bărbatul ar fi intrat și în curtea unei alte vecine, de 77 de ani, iar pensionara l-a reclamat și ea la poliție.

”În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de un bărbat de 33 de ani, din comuna Șelaru, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Găești,  pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 5 octombrie a.c., bănuitul nu ar fi respectat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție și s-ar fi apropiat de locuința fostei concubine, o femei de 67 de ani, din Șelaru.

Totodată, în perioada septembrie-octombrie a.c., ar fi agresat-o fizic pe aceasta, ar fi refuzat să părăsească imobilul femeii și ar fi provocat distrugeri unei ferestre.

În plus, la data de 4 octombrie a.c., pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei alte femei de 77 de ani, din Șelaru.

În cauză, cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz, în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial