28 aprilie 2024
ACUM: Accident pe DN 71, la Conțești. O șoferiță din Titu este rănită după ce o autoutilitară i-a izbit mașina în plin

ACUM: Accident pe DN 71, la Conțești. O șoferiță din Titu este rănită după ce o autoutilitară i-a izbit mașina în plin

ACUM: Accident pe DN 71, la Conțești. A fost chemat și elicopterul SMURD.

Este vorba despre un impact între o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat, de 29 de ani, din Capitală, și o mașină condusă de o șoferiță, de 30 de ani, din Titu.

Martorii au declarat pentru targovistenews.ro că șoferul dubei ar fi intrat în depășirea unei coloane, iar șoferița ar fi vrut să vireze spre stânga, a semnalizat, iar în momentul când a dat să facă virajul a fost acroșată de autoutilitară.

Atunci, duba a pierdut controlul și a izbit un cap de pod.

”La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime, în localitatea Conțești.

Din primele date, polițiștii au constatat că un bărbat, de 29 de ani, din București, în timp ce ar fi condus o autoutilitară pe DN 71, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 30 de ani, din Titu.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un cap de pod. Până la acest moment, o persoană a fost transportată la spital. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

”Eveniment rutier în localitatea Contesti, DN 71. Intervin 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Detașamentul Titu, 1 ambulanță SMURD de la Detașamentul Targoviste și 1 ambulanță SAJ. La fața locului a fost solicitat și sprijinul unui elicopter SMURD.

Echipajele medicale au evaluat 2 persoane. Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, precizează ISU Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial